Hondige Info aan Huis

Wat mag je juist verwachten?

In een eerste consult neem ik je mee in de leefwereld van jouw hond.

 • Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond: Ik geef je de nodige kennis om de lichaamstaal van je viervoeter beter te leren kennen en stel je de juiste vragen zodat jij het gedrag beter leert interpreteren.

 • je krijgt 100% persoonlijke begeleiding: Gedurende het hele traject blijf ik beschikbaar voor vragen en advies.

 • De begeleiding gebeurt in jullie vertrouwde omgeving: We overlopen jullie huidige dagschema en kijken waar je tegenaan loopt. Het is aangeraden dat iedereen van het gezin, die dagelijks met de hond in contact komt, aanwezig kan zijn.

 • Je kiest zelf hoe vaak je wil afspreken
  Afhankelijk van je situatie gaan we bekijken hoe vaak we best afspreken. Het kan heel goed zijn dat je al na 1 consult voldoende geholpen bent. Een vervolgafspraak is aangeraden om onze aanpak te kunnen bijsturen waar nodig.
 • Wat anderen over mij vertellen

  Na veel nadenken, rassen vergelijken, goede fokkers zoeken, boeken lezen, … Dachten we dat we 100% klaar waren voor een pup in huis. En toch was het niet zo'n fluffy roze puppenwolk als we hadden verwacht. Want dat zwarte monster had verdomd scherpe tandjes en gedroeg zich soms (vaak!) niet helemaal zoals in de boekjes. 

  Gelukkig was er Tineke van Hondige Info. Zij leerde ons het gedrag van Zara lezen. Van zodra we wisten waarom onze pup deed wat ze deed, was het veel makkelijker om op de juiste manier te reageren. Langzaam maar zeker leerden we elkaar beter kennen. Zara vond rust bij ons. En wij waren er gerust in dat het wél een goed idee was om voor een hond te gaan. 

  Merci Tineke, jouw aanpak heeft ons heel wat frustratie bespaard. Zara heeft (gelukkig) nog altijd haar eigen karaktertje, maar wij weten ondertussen heel goed hoe we daar mee om kunnen gaan.

  Ik leerde Tineke kennen in 2019 tijdens vrijwilligerswerk in een asiel in Spanje. En wat een bofkont was ik om haar daar tegen te komen en zoveel kennis te mogen ontvangen! Sindsdien leerde ik zo ontzettend veel bij over het gedrag van honden dat ik ze zelf helemaal anders ben gaan behandelen door alle nuttige en praktische tips. 

  Tineke is de rust zelve en volgens mij voelen de hondjes dat ook perfect aan.. we keerden 4 jaar later terug naar hetzelfde asiel en haar kennis en ervaring waren alleen nog maar verruimd. Ik ben dan ook zo blij dat ze (eindelijk 😉) ook haar kennis met jullie deelt. Pawsitive experience gegarandeerd 🧡💪